Tippek

65 m2 lakás egy egész család számára

65 m2 lakás egy egész család számára

Az 1955-ben épült, valenciai apartman belsejét megosztó és tömörítő válaszfalak kiküszöbölése volt előtte és utána. A tulajdonosok, egy két gyermekes pár, a 65 négyzetmétert a lehető legjobban akarják kihozni, és otthonukot teremtenek bennük, ahol családjuk mindennapi élete kényelmes lenne. Ez volt a kihívás a Vidal és a Capatina Csoport számára, amely a Vicente Vidal belsőépítészeti stúdióból és a Cirpian Capatina építőipari cégből állt, és ennek megvalósítására törekedett.

Az első dolog, hogy átgondolták a disztribúciót. A ház közepén egyesítették a tereket, hogy egy nyitott közös helyet hozzanak létre, amely a konyhából, az étkezőből és a nappaliból áll, és amely "a tér, ahonnan a többi szoba eloszlik", magyarázza a projektvezetők . Ebből adódik a három hálószoba és a fürdőszoba (az e sorokat kísérő képtárban látható egy terv, hogy a padló milyen volt a reform előtt és után). Az anyagok és a színek palettáját minimálisra csökkentették, és az összes szobában felhasználták az egységességükhöz, egy pihentető, koherens és vizuálisan szélesebb belső kialakítás elérése érdekében. A dekorációban néhány darab, de nagyon jó választás és megjelölt északi stílusú. A tervezők számára ez az eredmény egy otthona, "ahol kibővítheti a család mindennapi életét, kicsi helyen, de nagyon bájosan". Nem tudtunk egyetérteni.

Fotók: Piera Mayte
www.grupovidalcapatina.com

Reklám - Olvassa tovább az oldalt, kezdje újra

Egy család elment a Vidal és a Capatina csoporthoz, hogy megújítsák 65 négyzetméteres lakásukat.

derű

A hangulat és a látvány szélesebbé tétele érdekében a tervezők az anyagok és a színek palettáját eléggé csökkentették. A nappali kanapé Temahome és a háttérben a String könyvespolca.

Szürke anyag

A fehér, a fekete és a szürke hangok, a fa színével kombinálva dominálnak. HAY fotel és oldalsó asztal.

Kis madarak

madarak parti madarak a Normann Koppenhágából.

Több fa

A TV-szekrény és az oldalsó tábla Treku-ból származik, a lámpa a Miguel Milá Basket modell a Santa & Cole számára és a Vagnelind lap.

Design klasszikus

Állólámpa TMM Miguel Milá a Santa & Cole számára.

A megosztás az, hogy élj

A belsőépítészek több válaszfalat lebontottak, hogy közös helyet hozzanak létre a konyhával, az étkezővel és a nappalival.

sokoldalúság

A kiegészítő bútordarabok, mint például a puff és a kiegészítő asztalok lehetővé teszik a hely módosítását, hogy azt minden pillanat igényeihez igazítsák.

Étkező

A Normann koppenhágai lámpa, székek és asztal alatt Andreu World.

Fehér szekrények

Konyha Saitra bútorokkal, Neolith munkalap, fehér csaptelepek és Siemens készülékek.

Látási amplitúdó A tetőig

Az ajtókat úgy tervezték, hogy azok a lehető legmagasabbak legyenek.

A fény fontossága

A ház műszaki megvilágítása BPM.

A bejárat

Kicsi, de nagyon felszerelt.

Jó támogatás

Treku előcsarnok.

Nagy kapacitás

Egyedi szekrények a Tobisa-tól.

Pihentető fürdő

A fürdőszobában, kozmikus mosdószekrény és kiegészítők három csapteleppel.

egyszerű

A bevonatok a Saloni és az Ideal Standard WC-től készültek.

Tervezze meg korábban Későbbi repülőgép