Mások

Viszlát, iroda. Helló otthon

Viszlát, iroda. Helló otthon

A tulajdonosok ennek 1930-os valenciai apartman, házasság szerelmese szüret, tisztában voltak a reformmal elérendő célkitűzéssel: "Hogy helyreállítsák a ház eredeti jellegét, amelyet átalakítottak irodává, és elveszítették az összes elemet, amely a század elején a város kibővítését jellemezte. Valencia, mint a padlók, díszlécek, ajtók ... ". Ezt magyarázza Isabel Roger Sánchez és Daniel González López, a Valencia Főigazgatóság Építész Stúdiójának építészek, akik elfogadták a kihívást. Ezenkívül a pár igényeinek listáján szerepelt a ház két zónára osztása: az egyikben, ahol egész évben éltek, a másikban, ahol gyermekeik maradhattak, amikor meglátogatták őket, "anélkül, hogy szokásos életmód ", rámutatnak.

A padló 150 négyzetmétere Több területre osztották őket, amelyeket az építészek eltávolítottak, hogy új, aktuálisabb, funkcionálisabb és nyitottabb tervet készítsenek. Így a főhomlokzatokon lévő szobákat, tekintettel a nézőpontra, a házaspár igénybe vették: egy nappali dolgozóhelyiséggel, a konyha reggeliző irodával és a hálószoba öltözővel és fürdőszoba saját fürdőszobával. Gyermekeik két hálószobája és egy fürdőszoba a másik végén helyezkedtek el, különálló területet képezve az elsőtől.

A belsőépítészeti projekt az "elveszett karakter visszaszolgáltatása a házba" körüli fordulatot magyarázta. "Az egyes terekben az összes elem megmunkálásra került, a padlók kialakításától és a tetőprofilok megválasztásától kezdve az egyes ajtók és ablakok kialakításáig." A dekorációhoz a tulajdonosok jó szeme és a darabok kiválasztása volt a szemük szüret amelyek keverednek a jelenlegi tervekkel, így időtlen, funkcionális és készen áll a látogatók fogadására.

www.dgarquitecto.blogspot.com.es
Fotók: Mariela Apollonio www.fotografadearquitectura.com

Érdekli:

- Átalakított otthoni iroda

- 60 m2 alapterület egy család számára

- Egy hangulatos lakás folyadék elosztással

- Ragyogó reform és kifogástalan belsőépítészet

Reklám - Olvassa tovább a Past Gray alatt

A DG Építész Stúdió megreformálta a valenciai Ensanche irodát, hogy házassá váljon. A nappaliban a Gubi TS Console dohányzóasztal, a Pianca Time kanapé, a Gubi Gräshoppa állólámpa és a FLOS fali lámpa.

Haza

Az építészek kortárs kulcsban újraértelmezték az 1930-as évek elejének stílusát a ház funkciójának helyreállítása érdekében. A dán kapocsléc Gunni Omann eredeti terve.

Nyitott terek

A partíciókat sok helyre osztó válaszfalakat lebontották, és nyitottabb és folyékonyabb területeket hoztak létre. Johannes Andersen tervezte a 60-as évek asztalát.

Alkalmazott fiúk

A nappali egyik falára egy tanulmányterületet építettek be, Isabel és Dani tervezte asztalt és a Breure S32 modelljének székét, Thonet szerkesztette.

Nyitott ajtók

A nappali mellett a konyha és a háttérben a hálószoba.

A legfontosabb étel

A konyhában reggeli található, amely átjáróként szolgál a hálószobába. A székek a Coco de Gubi modell)

Elölnézet

Kilátás a terek egymás utáni sorozatáról: hálószoba, konyha és nappali. Hasznos kerek tükör a Stellar Works-től.

Hálószoba bejárat

A tulajdonosok két különböző területet akartak: az egyiket a mindennapi életükhöz, a másikat pedig a gyermekeik látogatásának függetlenségét.

Megérdemelt pihenés

Kilátás a hálószobára A fal (a madarakkal a Curtis Jere flört szoborban) fel volt szerelve a fejtámla elhelyezéséhez és az öltözködési terület létrehozásához. Az ágy a Stellar Works által készített Chambre ágy, a lámpa pedig az Intueri lámpa.

Maradjon üres

A hálószoba fürdőszobája Inalco márványt imitáló nagy formátumú porcelánnal.

Helyezze vissza a múltot

Az építészek az összes elemet (padló, díszlécek, ács stb.) Választották, hogy ez a régi iroda otthonos legyen.

Tudja, hogyan lehet kihasználni

Az egyedi szekrényeknek sikerült kihozniuk a legtöbbet 150 négyzetméterükből.

Vendég fürdőszoba

A házasság gyermekeinek területén található. A talaj a Hisbalit hatszögletű kőagyagja.

Fehér és fa

Egy egyedi fa szekrény, amely ellentétben áll a fehérvel.

melegség

A fa bölcs felhasználása miatt ezek a terek barátságosabbá váltak. A hátsó részben, a nappaliban, Bertoia Diamond szék arany karosszékben, Harry Bertoia, szerkesztette Knoll.

A múlt varázsa

A tulajdonosok a tervezés szerelmesei szüret.

Jó növény

Alaprajz a reform után.