Tippek

Radikális változás: Kilátással rendelkező apartman

Radikális változás: Kilátással rendelkező apartman


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Milyen kihívás: a 40 négyzetméteres ház, a város egyik leg tradicionálisabb kerületében található Ibiza-sziget, elavult, sötét, rekeszes és semmi sem készül fel a mai életre.

Az utca, amelyen található - hagyományosan a halászházakból - a sziget fallal körülvett területének alsó részén helyezkedik el, amelyet az UNESCO 1999-ben világörökségi helyszínt nyilvánított.

A DUE Architecture & Design csapata ezt a házat átalakította praktikus, kényelmes, légi turista apartman minimális és sok dizájnnal. A lakás bejáratától a terasz-szoláriumig, amelyhez tartozik (újabb 40 m2), és amelyet teljesen felújítottak a kikötőre néző kilátások és a fehér sziget napsütéses napjainak kihasználása érdekében.

Integrált terek, sok fehér, egyszerű vonal és minimalista levegő teszi a főszereplő amplitúdóját.

DUE építészet és formatervezés: due-studio.es

Reklám - Olvassa tovább az oldalt ugyanabban a térben

A hely vizuális kiterjesztése érdekében a konyhát beépítették a nappaliba. A bútor elülső része illeszkedik a fal mélyedéséhez, mindegyik fehér, mint a többi falak.

Ülősarok

Kanapéval és oldalsó asztalokkal megoldva. A kanapé a szemben lévő fal felé néz, ahol a TV-t a falra kell felszerelni.

Nincs olyan bútor, amely telítené a teret.

Micsoda egyszerűség!

A mini apartmanokban nagyon hasznos, ha a kanapé ágyat alkot. Ebben a felvételben, ahol látható a házhoz való hozzáférés (nagyon tiszta), láthatja a kanapét, a falat díszítő fa polcot, valamint az északi formatervezési darabokat, amelyek egyszerűen kiegészítik a dekorációt: állólámpa és egy Pár dohányzóasztal.

A kör alakú rost szőnyege meleg hangot ad.

Étkező kilátás

A konyhába is beépítve. Itt láthatja a hidraulikus bélés részleteit, a mosdó elõtt, a konyha elõtt, egy fülkében, polcokkal. A talajcsík szintén körülhatárolja a környezetet.

Erkéllyel

Mennyi fényerő! A Pitiusa-sziget fehér fénye bejut az ablakon. Az erkélyen egy asztal, néhány székkel, a gyorsétterem és a reggeli elkészítéséhez a szabadban.

Bár nagyon kicsi, közel van a konyhához, ami nagyon praktikus. Ne felejtsük el, hogy ennek a háznak nagy tetőtéri terasza van, amelyet a reformért felelős stúdió, a Due Architecture and Design életre adott.

A sima, fehér homlokzatú szekrények összeolvadnak a falakkal.

Mini erkély

Kettő számára tökéletes.

A hálószoba

A hálószobában ismét teljesen fehér. Fejlécként egy rést, LED-ekkel. Csak a fekete gyertyák festetik a falat.

Beépített fürdőszobával

A ház fürdőszobája a hálószobában van (a reform előtt a szobán kívül volt). Az ágy lábánál a szekrények egész eleje.

Kis ablak

A hálószoba kicsi ablaka ellenére a fehér háttérrel való visszaélésnek köszönhetően tele van fénnyel.

Téglalap alakú fürdőszoba

Szinte cső alakú, de jól feloldott. A DUE Architecture & Design az alábbiak szerint osztotta el őket: balra, ahova a felfüggesztett WC-t megközelítik, egy beépített tartálytal. A falon munkamegoldás tárolható polcokkal, a falak vastagságának köszönhetően. Az ajtó előtt, a mosogató. Jobb oldalon egy nagy és kényelmes munkazuhany.

Munka zuhany

A munka. A földi mikrokrétás bevonat a falakon a mosogató elejéig folytatódik. A zuhany mérete miatt nem kellett képernyőt felszerelni, mivel a csap a hely alján található.

Tetőtéri terasz napozóágyakkal

A szomszédos házak reagálnak a kicsi házirendre, általában két emeleten.

A terasz-szolárium, a kikötőre néző, fehérre festett. A padlót szintén fából készült padlóra cserélték.

Tekintettel a méreteket, kb. 40 négyzetmétert, két terület került kialakításra: étkező és nappali, pár napozóágyakkal és esernyővel.

Tetőtéri terasz

A terasz étkező sarkában fából készült asztal és székek található, fa és fekete anyagból.

Ez volt ez a ház

A ház radikális változáson ment keresztül. Az átalakulás révén a lakás funkcionális, kényelmes és dizájnná vált. Ellenőrizze, hogy volt.

A reform előtt

A lakás területe a reform előtt.

Az erkély a reform előtt

Ahol most az erkély nyílik az ebédlőre, még ott volt egy könyvespolc.

A hálószoba előtte

Ez a hálószoba szempontja, mielőtt a DUE Architecture & Design átalakította a házat.

Egy elavult fürdőszoba

Nincs báj és nagyon elavult.

A terasz

Hideg és személytelen, nem hívta felhasználásra. Ez volt a tetőtéri terasz a felújítás előtt.



Hozzászólások:

  1. Mezahn

    a nagyon értékes kifejezés

  2. Digar

    useless venture

  3. JoJoramar

    Mudrenee morning evening.

  4. Faejinn

    Véleményem szerint tévedsz. Bizonyíthatom. Írj nekem a PM -ben, mi kezeljük.

  5. Sceley

    Nem ezt mondtam.



Írj egy üzenetet