Információ

Egy nagyon friss felújított vidéki ház

Egy nagyon friss felújított vidéki ház

Meredek lejtőn fekvő földön található ez Barcelona kétszintes faház most csodálatos kilátás nyílik az égre és a tengerre, a Joan Arnau Farrás építész reformja, a Studio 05 AM Arquitectura stúdiójából. előtt a munka belépés a házba ezt egy lépcsőn végezték a fő teraszon ért véget; mostmint a társalgó közvetlenül elérhető, ezt a teraszt elengedik, és magánélethez jutnak. Egy újabb alapvető változást hajtottak végre a földszint belsejében, a válaszfalak kiküszöbölésével, hogy a lehető legátlátszóbb hely legyen. A nappaliban, elhagyva a folyosót és a folyosót, kapsz egy nagy ülőhelyet Hozzáférés a konyhához és egy dolgozószoba. A lépcső a hálószobákhoz vezet.

A bevonatok egy másik kulcsa a projektnek, magas dekoratív értéke miatt. A fehér falak amellett, hogy javítják a ház fényességét, külsőre irányítják a tekintetét; a tölgy parketta széles lécével nagyobb szélesség érzetét kelti, és sima ács DM szürke, jelen van minden környezetben, annak esztétikai és vizuális kohéziója érdekében, amelyet mindegyik számára biztosít. Az ácsmunka külön fejezetet érdemel ebben a reformban. Először a funkcionális kialakítása miatt, amely készítette Két nagy csúszó panel a nappaliban, hogy teljesen független konyhát kapjon és szükség esetén tanuljon. Másodszor azért, mert a jelenlegi dekorációs stílust nyomtatja különféle elemek, például a TV-szekrény kandallóval, a lépcső a tankönyvtárhoz és a konyhaszekrények három szomszédos helyiség ajtajaival: kamra, WC és mosoda-ruhaszárító.

A legfelső emeleten az építész ugyanazt a logikát alkalmazta, mint a házban. A hálószobák egy elosztóban vannak összekapcsolva, amely hasznos térré válik azáltal, hogy egy rekeszes fürdőszobát integrál. A hálószobában a pihenőhelyet a beépített szekrényeket integráló elem választja el az öltözőtől, a fiatalkorban pedig önálló stúdiót hoztak létre.

Reklám - Olvassa el a filmszínház alatt

A főcsarnokban a fehér / fekete binomiális, mint a kék ég. A bútorok elrendezése és a fehér falak a belső külső részét alkotják. Kanapé, Nuage fotel és dohányzóasztal, készítette: Roche Bobois. Lu-Ink doboz, párnák és fonott kosár. Marhabőr szőnyeg, a Szeplőtelen Fogantatásból.

Dekoráció karakterrel

A sakktáblával ellátott dohányzóasztal és a marhabőr szőnyeg fókuszpontja a domináns fehérekkel szemben. A szőnyeg jelzi az átmenetet a nappali és az irodaként használt szomszédos szoba között (lásd a következő oldalt). A kapcsolat e két környezet között az ács, szürke DM anyagból készül. Ikea lámpák. Az asztalon három lófej, Lu-Ink-től. Takaró, a Filocolore-tól.

Egy nagy terasz kilátással

Fehértfehér, bambuszval borított pergola árnyékot ad erre a hűvös ihletésű teraszra, ahol padokkal, ülésre vagy ülésre, valamint pár napozóágyakkal kellemes területet hoztak létre, többféle felhasználással: társadalmi összejövetelek, pihenés és szolárium. Napozóágyak, élőhelyről. Párnák: piros és nyomtatott, Lu-Ink; és orgonát, a Filocolore-tól. Kerek fonott rostos puff és lámpások, az Ikea-tól.

A társalgó sokoldalú eloszlású

Úgy tűnik, hogy a konyha beépül a nappaliba, de ez egy önálló hely, amelyet egy szürke DM-ből készült nagy tolólap választ el. Általában azonban nyitva marad, hogy a keringést folyékonyabbá tegye, és ezzel egyidejűleg megszerezze a látási amplitúdót.

Vizuális folytonosság a nappali és a konyha között

Szürke DM szekrényekkel és fehér bútorokkal felszerelt konyha fenntartja a nappali színsémáját. Ezenkívül a két környezet közös tölgyfa padlója javítja a vizuális folytonosságot. A konyhát Joan Arnau építész tervezte, a 05:00 Arquitectura stúdióból. Székek, az Ikea készítette.

A konyhát pop részletek díszítik

Egy tiszta környezetben, mint például a konyha, fehérre festett falakkal, csempézés nélkül, a pop-art poszter minden figyelmét a színek vonzó keverékével összpontosítja. Mellette egy ablakban látható a ház északi homlokzata melletti lejtő.

Funkcionális elosztás a konyhában

A konyha szélessége lehetővé tette, hogy egy nagy sziget legyen, ahol a mosogató és a nagy fiókok találhatók. A tér központi tengelye egy rövid távolságra van a főzési területtől, és egy szürke DM elülső részig terül el, amely a szekrény ajtajait felváltja a hűtőszekrénnyel, WC-vel és ruhaszárítóval ellátott kamra számára. Készülékek, a Bosch-tól. Szintetikus munkalap a Silestone-tól. Lila széklet, készítette: Filocolore.

A többcélú sziget a konyha központja

A szigetet többcélú bútornak vetítették elő, tárolótérrel és nagy munkalaptal, felületének nagy részét felrobbantva reggeliző bárként való felhasználásra. Mellett palafestékkel bevont oszlop és egy mágneses függőleges radiátor szolgál panelekként üzenetek, bevásárlólista, heti menü elhagyására ...

Ifjúsági hálószoba

Két zónára osztva: pihenésre és tanulmányra, egy féltest-válaszfallal, az ágyat tetőablak alá helyezték, hogy élvezzék az égbolt kilátást. Színes textíliákkal és mandarin-flexóval ez a kifogástalan környezet életre keltett. Paplan, párnák és flexo, készítette Filocolore. Ikea íróasztal.

Mester hálószoba kilátással

A hálószoba dekorációja a háttérben helyezkedik el, hogy kiemelje a tájat. Mivel ellentétben van a fehérekkel, csak a sötétkékre festett falat kiemeli, amellyel annyira fény van árnyalattal. Ikea dohányzóasztal, lámpa és kókuszdió szőnyeg. Ágytakaró és párna lila színű, a Filocolore-tól. Nyomtatott párna, Lu-Ink készítette. Napozóágyak, élőhelyről.

Hálószoba öltözővel és fürdőszobával

Az építész által tervezett lakosztály három részre oszlik. Az egyik ablakból öltöző lett, szekrény, mosogató és tükrözött ajtókkal ellátott kabinettel.

Fürdőszoba kilátással

A hálószoba fürdőszobája, az öltöző mellett, olyan térfogat, amely zuhanyzóval, WC-vel és kétoldalas szekrényekkel rendelkezik. És a harmadik, a teraszra való belépéssel a pihenőhely.

LAKÁS ÉS IDEJEK

Megfontolandó megoldások:

- A projekt dekoratív koherenciája az egyedi ácsokkal érhető el. Az összes lakkozott DM anyagból készült formatervezés megteremtette a jelenlegi esztétikai teret. Hangsúlyozni kell: a nyitott kandalló két oldalra történő beépítése a televízió bútorába; a falak burkolata, amely lehetővé teszi a konyhaajtó utánozását a nappali falaihoz, és elrejti annak nagy méreteit; valamint a lépcsőház burkolata, amely a tanulmány gyakorlati könyvesboltjává válik.

- Kromatikus harmónia a nappali és a konyha, valamint az utóbbi funkcionális eloszlása ​​között. Ez egy többcélú hely, egy szigettel, amelybe egy reggeliző bár és egy elülső rész illeszkedik, amely szekrényeket váltakozik a bejárati ajtókkal a kamra, a WC és a mosoda számára.